2stk Poteter 🥔
50g Grønnkål 🥬
2stk Gulrøtter 🥕
1stk Løk 🧅
1stk Nakkekotelett 🥩
1ss Smør 🧈
50g Fetaost 🧀
1ss Timian 🌿
1ss Olivenolje 🫒
1. Kutt opp poteter 🥔 og gulrøtter 🥕 i biter. Kutt opp løken 🧅 i båter. Legg grønnsakene på et stekebrett. Krydre med salt og pepper og timian. Stek grønnsakene midterst i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.
2. Legg grønnkålen 🥬 i en bolle. Tilsett olivenolje 🫒 og salt og bland med hendene til alle bladene er dekket. Fordel grønnkålen jevnt utover et stekebrett. Dette stekes sammen med resten av grønnsakene de siste 5 minuttene. Plasser brettet nederst i ovnen.
3. Brun smør 🧈 i en stekepanne. Krydre kotelettene 🥩 med salt og pepper og stek dem i smøret på middels varme i 3-4 minutter på hver side. La kotelettene hvile i pannen 5 minutter før servering.
4. Dander alt på en tallerken, topp med grønnkålchips 🥬 og fetaost 🧀.